Go backBlogg

Byta batteri iPhone 5 pris

Dåligt batteri iPhone 5 - byta batteri

Byta batteri iphone 5 pris. Vi går rakt på sak!

Byta batteri iPhone 5 pris

Pris hos Apple: 918,63 kr

Pris hos mobilreparatörer: 250 kr (billigaste reparatören på CompareRepair)

Batterier slits med tiden

Batterier är en förbrukningsvara som förlorar prestanda med tiden. Brukar ofta vara extra tydligt på vintern när det är kallt ute. Efter ett år kan man märka ganska stor skillnad i hur länge batteriet håller.

Batteri-service från Apple - 918,63 kr

918,63 kr för att byta batteri på en iPhone 5 hos Apple. Samma pris på alla iPhone-modeller när det gäller batteribyte.  

https://support.apple.com/sv-se/iphone/repair/service/pricing

Kan ta upp till 2 veckor om Apple behöver skicka iväg telefonen.

Byta batteri hos en mobilreparatör - 250-350 kr

Gör en sökning på så ser du vart närmaste och billigaste reparatör ligger. Finns över 290 olika verkstäder i Sverige och detta är en standard-reparation som utförs hos nästan alla.

Tid att laga? 5-10 minuter om du har tur. Annars så brukar många verkstäder ha policys om reparationer på under en timme. Vill du vara säker på exakt hur lång tid det tar så rekommenderar vi att du ringer innan du lämnar in din iPhone 5, eftersom reparations-tiden kan variera mellan olika dagar. Beror på hur pass många andra iphone-reparationer de har den dagen.

Byta batteriet själv - pris beror på reservdelar och om du har verktygen

Hittar du bra reservdelar och äger verktygen som krävs för batteri-bytet, klockrent! Hemsidan iFixit.com har många skriftliga guider. Föredrar du att kolla på reparations-videos så kan du spana in detta youtube-klipp: https://www.youtube.com/watch?v=FBIxr8W7ECc

iPhone 5 batteri-reparation - helt okej pris

Apple VS Mobilreparatörer VS Laga själv. Det är dina tre olika val. Apple är dyrast och tar lång tid, men du kan vara säker på att de gör jobbet. Mobilreparatörernas priser har sjunkit en del på sistone och du kan hjälp att byta batteriet för mellan 250-350 kr. Vill du laga din iPhone 5 själv så kan du komma ner i halva priset av mobilreparatörerna, om du har de verktyg som behövs för att byta batteriet. Saknar du reparations-kitet så ökar det givetvis kostnaden. Försöker du dig på att laga själv, så se till att säkerhetskopiera telefonen innan utifall att du råkar komma åt någon känslig komponent så att telefonen förstörs.

Byta batteri iPhone 5 pris: Sök på CompareRepair’s startsida så hittar du priserna hos verkstäderna i din stad. Du hittar även recensioner, kontaktuppgifter och adress, så du har allting du behöver innan du lämnar in din iPhone på batteribyte.