Fixxet

11 omdömen

Verkstäder (1 stycken) - Fixxet
1

Fixxet

Växjö - Kungsvägen 106AKungsvägen 106A
Växjö
Verkstäder (1 stycken) - Fixxet
TILLBAKA TILL LISTAN
Loading...
Liknande reparatörer
Reparatören xpressreparation.seReparatören MobilkodenReparatören Displaybyte.seReparatören iPhonelagning
Omdömen (11 stycken) - Fixxet

2013-06-05

Skickade in sonens mobil den 6 maj och idag den 5 juni har jag ännu inte fått den. Har fått enstaka svar under vägen som säger att den är på väg. Har trott på detta och avvaktat. Under processen slutade Filip svara i telefon eller på mail - gissa om man känner sig maktlös...! Nu har jag tröttnat och efter hot om polisanmälan - vilket jag kommer att genomföra, kommer han nu en månad senare att skicka mobilen oreparerad. Inte en ursäkt under vägens gång - och han känner sig oskyldigt drabbad i den kommunikation han slutligen tagit till i form av sms via kontantkort - icke-reg nummer.

/ Jessica bongenhielm

2013-03-01

Definitivt Sveriges billigaste reparatör. Snabba reparationer olikt rest på marknaden. Håller definitivt inte med Håkan #9 på grund utav de flesta reparationstjänster tar över flera timmar till fullständig reparation. Jag ger servicen 10/10 stjärnor!!

/ Petersson

2013-02-27

Snabba svar på mail. Snabb service. + + + + + fem plus av fem möjliga

/ Pontus

2013-02-27

Ja vad ska man säga? Hade en avtalad tid när tele skulle lämnas in för att fixa mitt spruckna glas på min IPhone. Dock var det ingen som kunde ta emot tele, trots avtalad tid. Gick ej heller att nå någon på det kundtjänst nr som finns. Efter 2,5 timmar blir jag uppringd att jag kan lämna in tele 1 timma senare. Då jag hade kört ett antal mil för att få tele lagad så var detta inte aktuellt. Fick köra hem och lämna in tele på hem orten.

/ Håkan

2013-02-27

Mycket prisvärt. Lämnade in min iphone 4 med sprucket glas och den var klar på 1 timme. Dessutom inget att klaga på kvalitén på reparationen.

/ Hjelmberg

2013-02-27

Hade sprucket glas på min iPhone 4. Lämnade in den till Fixxet. När jag fick tillabaka den så fattades "filtret/skyddet" för telefonhögtalaren. Har nu kommit in massa smuts som småningom kommer sätta igen. Fysiska hemknappen sitter löst efter 1 månads användning vilket aldrig hänt tidigare under 2 åren jag ägt telefonen. Enda positiva var väl att det var snabb reparation.

/ Tobias

2013-02-27

Mycket billig reparation av en Iphone 4. Sprucket glas. Ren o snygg när den kom tillbaka och en funkar än trots hård hantering av tonåring. :) Mycket nöjd och det gick snabbt att få tillbaka den också.

/ Håkan

2013-02-26

riktigt snabbt och billigt, telefonen funkar fint nu! Rekommenderas!

/ Almir

2013-02-26

"har använt fixxet.se 2 gånger! Lika bra kvalité första som andra. Underbart snabba och professionella"

/ Johan

2013-02-19

Håller med Stefans kommentar. Lämnade in min iPhone och fick tillbaks den redan 60 minuter senare! Kvalitéen på skärmarna är precis likadan som Apple.

/ Anna

2012-12-16

Jag använde Fixxet.se och måste säga att dom är underbart snabba och reparerar med en hög kvalité av LCD-glas. Min iPhone är fungerar nu till 100%!!

/ Stefan

Lagat hos Fixxet?

Lämna omdöme (du kan dölja ditt efternamn)

LÄMNA OMDÖME