Matronic

9 omdömen

Verkstäder (1 stycken) - Matronic
1

Matronic

Helsingborg - Bivråksgatan 4Bivråksgatan 4
Helsingborg
Verkstäder (1 stycken) - Matronic
TILLBAKA TILL LISTAN
Loading...
Liknande reparatörer
Reparatören xpressreparation.seReparatören MobilkodenReparatören Displaybyte.seReparatören iPhonelagning
Omdömen (9 stycken) - Matronic

2013-10-27

Snabbt och lätt fick jag min iphone 5 reparerad. 5/5 stjärnor!

/ Kjell

2013-07-29

Mkt trevligt bemötande och min iphone 4s ser ut som ny efter bytt glas. Tog knappt en timme och det finns inget negativt att säga. Bara plus!

/ Anna

2013-07-05

Reparerade min samsung s4 som hade gått i backen. Efter ett par timmar vad telefonen reparerad med nytt glas och lcd. Mycket nöjd med reparationen! Rekommenderas starkt.

/ Johan svensson

2013-03-06

Äntligen har jag hittat en iPhone reparatör som verkligen kan sin sak. Tack för snabb och smidig reparation av min iPhone 4S och tack för lånet av lånetelefon under reparations tiden. Full pott!

/ Monica

2013-02-28

Cyklade hela vägen ut till detta stället för att fixa min trasig skärm (det ligger ju inte i helsingborg centrum om man säger så!). När jag kom dit visade det sig att "företaget" var nån privatperson som drev ifrån sin lägenhet. Jag plingade på men ingen som öppnade så fick cykla hem igen.......

/ Simon

Hej! Eftersom jag driver företaget helt själv och måste mer eller mindre åka post ärenden dagligen, då det är en hel del som skickar in sina telefoner/iPads för reparation. Jag är alltid anträffbar på telefonen dock. Mvh/Jörgen/Matronic

/ Matronic

2013-02-25

Klart bäst i Helsingborg. Provade stället på Väla först. Tror det hette Phoneart men de satte i trdjepartstillverkade saker och sa att det var original. Givetvis gick det sönder direkt. Dessutom missade de en skruv. Matronic fixade det snabbt och enkelt med Originaldelar. Superbra.

/ J-dog

2013-01-25

Tappade min helt nya iPhone 5 som jag använder dagligen i mitt arbete. Som tur var hittade jag Matronic som kunde laga den samma dag. Mkt trevligt och professionellt bemötande. Rekommenderas varmt!

/ Kristoffer

2013-01-23

Fick mitt displayglas utbytt på min iPad. Reparationen gick snabbt och min iPad var i kanon skick igen. Mycket nöjd!

/ Peter ericsson

2012-10-01

Lämnade in min iPhone 4 för byte av framsidan, efter 1 timme var den färdig och såg ut som en helt ny telefon igen. Proffsigt utfört arbete.Rekommenderar detta företag.

/ Magnus

Lagat hos Matronic?

Lämna omdöme (du kan dölja ditt efternamn)

LÄMNA OMDÖME