Mobidrive

20 omdömen

Verkstäder (1 stycken) - Mobidrive
1

Mobidrive

Stockholm - Krukmakargatan 9Krukmakargatan 9
Stockholm
Verkstäder (1 stycken) - Mobidrive
TILLBAKA TILL LISTAN
Loading...
Liknande reparatörer
Reparatören xpressreparation.seReparatören MobilkodenReparatören Displaybyte.seReparatören iPhonelagning
Omdömen (20 stycken) - Mobidrive

2016-08-21

Sämst

/ Emil Rylander

2016-08-13

Fruktansvärt dålig service. Känner mig direkt lurad. Var inne och bytte batteri + skärm under ett Stockholmsbesök, drygt en vecka senare lade touchen på skärmen av totalt. Efter många telefonsamtal med dem, går de med på att laga den igen om jag skickar upp den till dem med posten. Gör detta, och får en vecka senare tillbaka telefonen, fullständigt ofungerande. Skärmen fungerar ej, och till och med SIM-kortsläsaren lyckades de ha sönder under "reparationen". Har sedan dess försökt få tag i dem igen, men de har lagt på luren fort jag presenterat mig. Jag skämtar inte. Så nu sitter jag här, över 1000 kronor fattigare, med en ofungerande telefon. Uselt!

/ Noah Andréasson

2016-07-13

Lämnade in mobilen för ett batteribyte. Personalen var otrevlig, dom förklarade ingenting och när jag kom tillbaka för att hämta den igen sa han bara att han slängt det gamla batteriet och redan där började jag fundera. På hemvägen läste jag på om stället på denna sida och ångrade mig genast. Mobilen har väl inte visat någon speciell skillnad batterimässigt, är tveksamt om dom ens bytt det. Som det verkar av tidigare recensioner här kan det ju vara så att dom öppnat den för att sno delar som dom sen använder i nya reparationer. Orkar inte ens bråka om att dom ska fixa mobilen en gång till för jag riskerar inte att så okunniga och oärliga människor ska gräva runt i min mobil en gång till.... GÅ INTE HIT.

/ Lotta Wiberg

2016-05-23

Oerhört dåligt ställe att lämna in mobilen på. Lämnade in min telefon för trasig skärm. Fick tillbaka den efter en vecka, men en skärm som inte fungerade och dessutom hade de bytt färg på ramen på telefonen. Lämnade in igen för att åtgärda felet på skärmen. Ett par dagar senare hämtar jag den och det ser bra ut, men det visar sig att återmontering av lysdiod och ljussensor för skärmen ej monterats korrekt och fungerde inte. Lämnar in en tredje gång. Denna gång har de även bytt baksidans färg utan någon som helst anledning, och dessutom förstört en diod som ger aviseringar vid samtal, sms etc. De verkar inte ha någon som helst funktionskontroll på grejerna de "lagar". Mobidrive rekommenderas absolut INTE såvida ni inte vill få en sämre telefon än innan ni lämnar in den.

/ Carl Vejde

2015-09-14

Kan tyvärr INTE rekommendera Mobidrive baserat på min erfarenhet. Bytte glas på en iPad 3 i juni, och strax innan garantin gick ut märkte jag att glaset börjat släppa till vänster om hemknappen. Tog med iPaden till butiken där de förvisso limmade glaset igen utan kostnad, men redan samma kväll hade glaset släppt igen. Tyvärr ett nonchalant och kyligt bemötande i butiken (knappt ett 'Hej'...). Expediten lägger först upp någon annans iPad på disken till mig, jag måste själv säga till att 'Det där är inte min'... Känns oseriöst, och jag har gett upp på att gå tillbaks till dem, kommer heller inte gå dit nästa gång. SYND! Skulle kunna vara ett magiskt ställe om de styrde upp: * Ett trevligare och varmare bemötande, det skulle t.ex. inte skada om de visade att de tycker att det de gör är KUL, och att de är måna om att göra ett bra jobb och få nöjda kunder * En högre kvalitét på sina reparationer. Jag kanske hade otur, men eftersom limmet släppte redan samma dag jag lämnat in den igen får det mig att tro att de använder material och lim som är på tok för dåliga.

/ Oskar alex

2015-05-06

Bytt glas - fuskar - pirattglas, skruvar fattas, telefonen delar sig, går sönder igen! Skit ställe..

/ Jan soddu

2014-11-23

Måste erkänna att jag var otroligt nervös och skeptisk innan jag skulle göra ett nödvändigt batteribyte på min iPhone 4s efter 2 eller 3 års användning. 250kr låter bara för billigt. Men efter ett snabbt byte och tre månader hård användning av telefonen kan jag rapportera att batteriet fungerar perfekt. Som nytt, faktiskt. Jag har bytt batteri i några mac:ar innan, men det har aldrig gett kapacitet som nytt, utan kanske 80%. Inte här. Batteribyte rekommenderas alltså!

/ Martin stenmark

2013-10-01

Snabbt, billigt och effektivt. Trevlig personal. Färgerna blev något sämre och dovare men ingenting jag stör mig på. Rekomenderar.

/ Karlssom

2013-09-16

Lita inte alltid på det dem skriver här själv har jag reparerat 4 st Iphone och det har gått jätte bra, visst så har det blivit något fel på en av de men dem ger alltid garanti på deras reparationer och åtgärder det snabbt.

/ Jonas.l

2013-09-16

Bytte baksida här först och det funkade bra! När min display gick sönder gick jag tillbaka men fick en betydligt sämre skärm med dåliga färger och problem med mikrofonen och sensorn, även hemknappen började krångla då den hade hamnat för långt bak i jämförelse med den nya skärmen (Allt detta hade fungerat innan). FICK INGET KVITTO ENS NÄR JAG FRÅGADE! Dock plus för bra bemötande!

/ Larsson

2013-09-12

Min mobil hade bara trasigt glas, nu är displayen också sönder. Det efter första reparation, blev ingen andra reparation. kolla hemsidan, säger allt. http://mobidrive.se/?q=node/2

/ Niklas

2013-07-31

Lagade min Iphone. Tog lite längre tid än utlovat Hann äta lunch under tiden. Med tanke på priset jämfört med andra vart den gratis. Bra bemötande. Är mkt nöjd.

/ Matolja

2013-07-22

Hade läst kommentarerna här och var lite orolig, men hade bråttom att få den fixad. Frågade om sensor ingick och det var inget snack. Frontbyte på iphone inom 10 minuter! Enda som saknades var ett litet leende. Wifi funkar fortfarande.

/ Jessica

2013-05-22

Sämta upplevelsen. Kunde inte ringa med min telefon efter skärmbyte då de TOG BORT SENSOR och ersatte inte med en ny. Även möjligheten till WIFI försvann, jag kunde därmed aldrig använda telefonen utomlands. Efter två besök och massa strul fick jag insatt en sensor men wifi fick jag aldrig tillbaka. De sa; det står ingenstans att sensor ingår i byte av skärm. KUL ATT FÅ EN TELEFON SOM INTE GÅR ATT RINGA MED!? Säkert därför man lagar den?! Allmänt slappa och oproffsiga.

/ Malle

2013-04-27

Bra service. Fick även en begagnad baksida monterad trots jag inte betalat för den. Rekommenderas varmt !

/ Sebastian

2013-04-26

Snabb och bra service

/ Okänd

2013-03-10

Snabbt, bra och billigt! Lagade min iPhone 4 när jag hade spräckt displayen. Det tog dem 15 min och reparationen funkar iaf forfarande efter ca 6 månader. Använder sig dessutom av "de bättre" reservdelarna. Kan inte annat än varmt rekommendera mobidrive!

/ J.t

2012-12-20

Bra service. Lämnade in en iPhone 4 fick den lagad inom 30 min helt perfekt

/ Calle

2012-11-11

Lämnade in min iPad 2 för touch byte, fick tillbaka den inom 24 h som utlovat, arbetet var snyggt gjort. Återkommer igen. Rekommenderas !!

/ Johan

2012-11-03

VARNING! Blev otroligt dåligt bemött av personalen och de har usel service. De utlovade service på 15 minuter men fick vänta i 1,5 h. När jag påpekade det så fick jag en utskällning och blev kallad nörd - ska man skratta eller gråta? När jag väl fick telefonen så upptäckte jag att de givit mig en annan kunds telefon!! Never again.

/ Anonym

Lagat hos Mobidrive?

Lämna omdöme (du kan dölja ditt efternamn)

LÄMNA OMDÖME