Verkstäder (1 stycken) - Mobilkoden
1

Mobilkoden

Stängt nu: 10:00-19:00
Stockholm - Östgötagatan 29 BÖstgötagatan 29 B
Stockholm
Expand

Måndag: 10:00-19:00

Tisdag: 10:00-19:00

Onsdag: 10:00-19:00

Torsdag: 10:00-19:00

Fredag: 10:00-19:00

Lördag: 11:00-17:00

Söndag: Stängt

Verkstäder (1 stycken) - Mobilkoden
TILLBAKA TILL LISTAN
Loading...
Omdömen (30 stycken) - Mobilkoden

2016-02-10

Rekommanderas! Lämnade in iphone för skärmbyte, klar 2 timmar senare, som lovat. Billigt, snabbt, trevligt.

/ Ida johansson

2015-10-24

Trevlig personal och grymt bra service!!

/ Shivan hakim

2015-04-29

Bytte glas på min Ipad air, jättetrevliga att ha att göra med och bra pris. Ej originaldel men det är det aldrig från Apple om jag förstått det rätt.

/ Kalle henriksson

2014-12-23

Jag är jättenöjd! Skickade in min Iphone 5C för att få min skärm bytt. Från att jag lämna in den till posten till att jag fick tillbaka den tog det bara 3 arbetsdagar och skärmen ser jättefin ut nu. Snabbt, enkelt och billigt (iaf om man jämför med andra.

/ Julia åkesson

2014-10-07

Lämnade in min iPhone 5S för skärmbyte. Fick tillbaka telefonen efter utlovad tid och nu är telefonen som ny igen. + Trevlig och kunning personal + Proffsig service + Snabba tider Mobilkoden rekommenderar jag absolut.

/ Armand ingmar giordano

2014-08-14

sjukt dåligt! Skulle lämna in min mobil för ett skärmbyte, de börjar med att säga ett pris men det vart ett helt annat pris när de var klara, men det var inte det värsta då dom ändå var billigare än många andra jag kollat upp sen innan. När jag kommer hem märker jag att det har spruckit från högtalaren, ingen aning om hur det uppstått så åker in några dagar senare för att fråga om något har gått fel till vid skärmbytet, vilket resulterar i att jag möter den mest otrevliga och oproffsiga personal jag någonsin mött, måste tilläga att det var den äldre mannen jag syftar på då jag inte vill dra alla över en kam. efter en ganska lång diskussion och många om och men så erbjuder de sig att titta på mobilen, vilket resulterar i att mobilen inte fungerar över huvudtaget efteråt, gick varken att ringa, ta emot samtal, smsa, ut på internet osv. Hann tyvärr inte in samma dag för att årgärda problemet för jag kom på att den inte fungerade när jag hade åkt därifrån, så va tvungen att åka in igen dagen efter och då visade det sig att han hade glömt ställa in tid/datum, det var det som hade gjort att mobilen var helt lam, jag tvivlar dock på att han hade glömt ställa in det. Mobilen har även fått nån sorts defekt efter besöket där, högtalaren hoppar på till och från när jag pratar i telefon. Självklart förnekar dom allt som hänt med mobilen, dom verkar inte ha nöjd kund i deras affärsplan. Att lämna in min mobil där va det värsta jag kunde göra och jag rekomenderar alla att lämna in sin mobil till seriösa butiker istället. Ni på mobilkoden får 1 av 10 bruna bananer av mig

/ Fredrik carlberg

Hej Fredrik och tack för din feedback. Jag beklagar verkligen att det blev en dålig besöksupplevelse. Då det inte är vårt syfte, vi vill att alla våra kunder ska få en god upplevelse och blir bra bemötta. God service och bra bemötande är vår största prioritering. När det gäller priset så har vi det på hemsidan en iPhone 5 kostar 690 kr och en iPhone 5S kostar 990 kr att byta skärmen på. Det kan dock vara så att du ringde och frågade efter skärmbyte av iPhone 5 och fick höra 690 kr men när du kom in så visade det sig vara en iPhone 5S du hade. Efter att vi bytt ut skärmen så får du telefonen över disk, undersöker den, testar den sedan betalar du för reparationen. Vi skickade alltså inte iväg telefonen utan du hämtade ut den och godkände den. Du kom några dagar senare och visade oss telefonen med den spruckna skärmen vid högtalaren och där var det stora sprickor som både vi och du hade märkt av när du hämtade ut telefonen. När du kom in med den så tog vi loss batteriet för att undersöka telefonen. Gör man det så ändras datum och tid och då kan telefonen inte läsa av simkortet. Det händer med nästan alla iPhones man måste ställa in datum och tid och först då kan telefonen hitta simkortet och du kan ringa och SMSa med den igen. Du kan alltså vara säker på det. Vi kan heller inte ställa in det själva då det är kod på telefonen vilket gör att vi inte går in och ändrar det. Defekten när det gäller att högtalaren hoppar på och av igen beror på att sensorn inte fungerar vilket gör att skärmen inte släcks när man lägger den mot örat/kinden och då kommer åt mic och högtalare och ljudet börjar hoppa. Sensorn sitter exakt över högtalaren och den går lätt sönder vid en skada på skärmen dock så är det enkelt att åtgärda. Det mina kollegor gjorde var att förklara för dig vad som kan ha hänt det handlar inte om förnekelse då vi alltid ger 3 månaders garanti och har vi gjort fel så ersätter vi kunden och åtgärdar eventuella problem. När kunden blir nöjd, blir vi nöjda. Självklart vill jag att du blir nöjd och jag är säker på att vi kan komma fram till någon bra lösning. Jag skulle jätte gärna vilja att du hör av dig till mig direkt via mail yousef@mobilkoden.se eller kom in till oss och fråga efter Yousef. Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag Med vänlig hälsning Yousef / Butiksansvarig Mobilkoden.se

/ Mobilkoden

2014-06-04

Lämnade in min Samsung galaxy S4 mini för byte av glas+skärm. Gick snabbt, knappt 1 timme, och personalen var jätte trevlig! Telfonen är numera som ny!

/ Elin åkerman

2014-03-08

Tog visserligen 1,5timme att få glaset bytt på min Iphone, men man är ju inte ensam i världen... Blev jättebra och ett jättetrevligt bemötande.

/ Magnus migdal lilleeng

2013-11-18

Jag lämnade in min samsung galaxy s3 eftersom skärmen var krossad. 30 min senare var mobilen som ny och dessutom bjöd de på ett nytt skal eftersom de inte hade min orginalfärg inne. Mycket bra och snabb service!

/ Alice

2013-11-15

Kollade upp lite olika företag innan jag bestämde mig,det fanns billigare såklart men magkänslan fick bestämma och det är jag glad för,snabb och bra behandling.Jag rekommenderar er absolut...

/ Conny

2013-11-04

Mycket bra service. Trevlig personal! Fixade min iphone 3gs på bara 1.5 timme!

/ Peter

2013-10-29

Lämnade in min iPhone 5 för byte av framskärmen och de lagade den på nolltid. Superduktiga och trevliga. Nöjd kund som lär återkomma!! // Helena Axelsson

/ Helena axelsson

2013-10-23

Har lagat min samsung s3 hos mobilkoden (bytt skärm) fick tillbaka telefonen samma timme och den såg ut som ny, personalen va jätte trevliga och hjälpsamma stort plus för det. bra jobbat!!!!

/ Maria

2013-09-14

Jag lämnade in in iPhone 4 hos mobilkoden för byte av glas på fram och baksida, och de erbjuder paketpris för 700 kronor för det - bra! När jag hämtade mobilen nästa dag hade någonting dock hänt med mikrofonen och den hade helt slutat fungera (den hade fungerat innan). Efter en smärre diskussion med en av de anställda fick jag prata med Josef som jag vill ge en extra eloge. Han var otroligt service-minded och lät mig förstå att de verkligen tar sina kunder och deras behov på största allvar. Jag fick därför lämna min mobil där över natten och jag fick dessutom en lånetelefon av dem! När jag kom tillbaka nästa dag fungerade mikrofonen felfritt och jag fick även en teknisk förklaring av Josef på vad som hade hänt och vad problemet hade varit. Jag ger högsta betyg på service och kundbemötande, men jag rekommenderar att prata med just Josef om problem uppstår. Det är viktigt att veta som kund att även om något av misstag går fel i reparationen så får man det fixat kostnadsfritt och inte behöver känna sig lurad. Jag kommer absolut gå tillbaka till mobilkoden om jag måste fixa telefonen igen. Tack för hjälpen! Jag ger betyg 5+ för kundbemötande men måste ändå sätta en 4 på just detta besök pga det lilla tekniska problemet.

/ Fredrika

2013-09-11

Eftersom det inte går att redigera sina omdömen lämnar jag ett nytt. Skärmen jag fick efter andra inlämningen verkar vara bättre och den första. Det finns dock fortfarande märken på sidan av mobilen efter reperationen så jag kan tyvärr inte ge mer än tre stjärnor. Mycket trevligt bemötande dock som många andra påpekar.

/ Nk

2013-08-28

Lagade min iPhone 5 hos Mobilkoden. Resultatet blev helt otroligt bra. Det bästa var helt klart deras bemötande. Lätt värda 5 poäng.

/ Tp

2013-08-23

Fick leverans av min Nexus 4 tämligen snabbt men skärmen de bytte är inte snyggt gjort och inte orginal. Det ser man om man jämför med en originalskärm. Det finns märken på min mobil efter deras reparation och med en sämre skärm än original så skulle inte jag vilja ha med de att göra igen. Redigering: Nytt omdöme väntar då företaget har valt att hantera mitt ärende på nytt.

/ Nk

Hej! Vi beklagar verkligen om du upplever att reparationen inte blev så bra som du hade hoppats på. Vi vill dock förtydliga att alla våra LG skärmar och delar är LG originaldelar. Vi väntar på att du skickar in telefonen tillbaka till oss så att vi kan ta en titt på den. MVH Vi på Mobilkoden

/ Mobilkoden

2013-08-15

Helt sjukt bra! Bytte baksida på telefonen, tog 3 min och kostade 149 kr. Dessutom överlägset bästa servicebemötandet alla kategorier.

/ Desirée

2013-07-30

Mycket bra service! Superduktiga och snabba. Jag hade flera fel och fick ett paketpris = TOPPEN. Absolut varmaste rekommendationerna till Mobilkoden.

/ Marie

2013-07-29

Mycket snabb (1h) och billig reparation av min böjda och på båda sidor glaskrossade Iphone 4S. Stålramen böjdes tillbaka och telefonen såg ut som ny efter fram och baksidebytet.

/ Johan

2013-07-18

Trevliga, service-minded. Bra priser och bra tjänster. Jag behövde pga fuktskada troligen byta ett par knappar, hade det inte varit fel så tar man ut en felsökningsavgift som är lägre än kostnaden. Fick all information innan, snyggt och prydligt. Allt på ca 2h.. Gjorde byte av både hem-knappen och av/på-knappen och att det inte blivit mer fuktskadat än så tackar jag för, men det var givetvis inte deras förtjänst dock. :)

/ Carl

2013-06-13

Snabba, trevliga och seriösa.

/ Jan l

2013-06-11

Snabba och trevliga. Byte av display på iPhone 5 gick på under timmen. Gillar att de var ärliga och informativa med vilka reservdelar som används.

/ Ferdinand

2013-05-21

Hade krossad baksida på min iphone 4. Dom lagade det på 1 minut för 249 kr.. Supertrevliga, snabbt och billigt. Rekomender!!!

/ Anna

2013-05-15

Nytt glas på min iPhone på 5 min.Mycket trevligt bemötande.Rekommenderas.

/ Gunvor

2013-04-28

Krossad baksida på min Iphone lagad på 5 min, fick goda råd på köpet. Mycket vänligt bemötande!

/ Peter

2013-04-16

Supersnabba och extremt trevligt bemötande! Toppen ställe!!

/ Susanne

2013-03-29

Lagade min iPhone 5 snabbt och utan problem. Mest prisvärda i stockholm.

/ Emil

2013-02-26

Lagade min iPad 3, vart inte värst dyrt och blev som nytt igen på ca 3 timmars väntetid. Återkommer.

/ Hammarsten

2013-01-31

Helt perfekt, trevligt bemötande och grym service, Lämnade in min telefon för byte av skärmen gick på ca 30 minuter. 2 månader senare vart det en liten vit fläck på skärmen, gick till de utan kvitto men fick skärmen utbytt på nytt utan extra kostnad med ett leende och ett nytt skal. Rekommenderas starkt.

/ Martin andersson

Reparatörens egna beskrivning
Vi på Mobilkoden reparerar och lagar de flesta mobilmodellerna på marknaden. När arbetet är slutfört så är det en självklarhet för oss att du som kund skall känna dig nöjd. Först då är vi nöjda! kom in eller skicka din enhet till oss så lagar vi den billigt, snabbt och säkert. Kraven vi ställer på oss själva är högre än alla andras. Vi hoppas att du ska märka det när du besöker oss.
Lagat hos Mobilkoden?

Lämna omdöme (du kan dölja ditt efternamn)

LÄMNA OMDÖME