Repair24

8 omdömen

Verkstäder (2 stycken) - Repair24
1

Repair24

Lund - Byggmästaregatan 11Byggmästaregatan 11
Lund
2

Repair24

Kalmar - Skeppsbrogatan 14Skeppsbrogatan 14
Kalmar
Verkstäder (2 stycken) - Repair24
TILLBAKA TILL LISTAN
Loading...
Liknande reparatörer
Reparatören xpressreparation.seReparatören MobilkodenReparatören Displaybyte.seReparatören iPhonelagning
Omdömen (8 stycken) - Repair24

2018-05-26

Lagat telefonen flera gånger här förut. Bra och snabb service, rekommenderas verkligen!

/ Martin

2017-08-02

Lagade en trasig skärm i löddeköpinge. Efter nån vecka berättade min sambo att touch idt inte fungerade längre. Tyvärr tog vi inte upp detta med dem så det är möjligt att de bemött det bra och hjälpt oss. Fick inte heller speciellt positivt intryck när jag var där. Kommer hellre att betala lite mer och lämna den till nån som inte sabbar det.

/ Mattias

2016-07-26

Sämsta cervicen jag varit med om! Jag lämnade i mars in min telefon med sprucken skärm samt min dator då tangentbordet och musen inte fungerade efter en vattenskada. När jag fick tillbaka telefonen fungerade knappt touchen på skärmen, och sim-kortet gick inte att läsa. När jag frågade om sim-kortet sa de att de då skulle behöva göra en ny felsökning för 500 kr så jag lät det vara. Då jag skulle iväg en längre tid inte så långt senare hann jag inte få tillbaka datorn förrän i maj. När jag väl hämtar ut den inser jag att tangentbordet är utbytt mot ett utländskt, och att musen fortfarande inte fungerar. Som svar får jag att jag inte tydligt bett om ett svenskt tangentbord. Jag kan antingen få pengarna tillbaka (dock inte för felsökningen som ingick) och isf måste de byta tillbaka till mitt gamla tangentbord igen, eller göra en ny felsökning och vänta på ett svenskt tangentbord som ska komma. Jag bestämmer mig till slut för att ge dem en andra chans. Eftersom jag inte har ett svenskt nummer ber jag att kommunikationen sker via mail. Jag har flyttat tre timmar bort och som kompensation för allt strul lovas jag att datorn ska skickas fraktfritt. Efter ett mail får jag dock inga fler svar. De svarar inte på telefon, så till slut åker jag ner till Lund. Väl där har de dels ingen koll på att jag redan har betalat (som tur är har jag kvar kvittot), hävdar att de inte gjort något fel då de inte fått tag på mig via telefon (vi skrev tydligt ner att jag endast kunde nås via mail) och himlar med ögonen när jag säger att vi hittills bara har mailat men att svaren slutade komma. Får till slut tillbaka datorn, men inser väl hemma att det fortfarande inte (!!) är ett svenskt tangentbord och att musen fortfarande inte funkar. Jag är inte kräsen, jag hade kunnat leva med med lite småfel eller halvdålig kommunikation, till och med med ett norskt tangentbord om jag fått veta det från början. Men nu har jag gett upp. Är drygt tvåtusen kronor fattigare och både dator och telefon är SÄMRE än förut. Jag kommer aldrig komma tillbaka, och hoppas att ingen annan gör det heller.

/ Matilda Käll frisk

2016-04-26

Otroligt dåligt. Bytte skärm på min Samsung Galaxy 4 i november 2014 och en vecka senare fungerade den inte alls. Jag gick tillbaka och de sa då att det var fel på moderkortet men att det inte var de som orsakat det utan jag som måste gjort då jag tappade den innan jag bytte skärmen. De vägrade betala tillbaka de två tusen jag betalade för skärmen, och jag var tvungen att köpa en ny mobil. Nu (april 2016) städade jag och tänkte då slänga mobilen men tänkte att jag öppnar upp den själv först och ser. Då ser jag att en kontakt inte sitter ordentligt i så jag fäster om denna samt de andra kontakterna, och sedan fungerar telefonen igen. Jag gick nu tillbaka till dem och berättade detta men de sa bara att jag inte varit där efter skärmbytet och att det inte var något fel på den då. De sa att i deras system stod det bara om när jag lämnade in den första gången och att jag inte varit där igen och att jag måste komma direkt isåfall. Jag sa att jag visst varit där igen men att jag ju inte öppnat upp den förrän nu och upptäckt deras inkompetens men hon (som äger butiken) sa bara att jag hittade på. Som tur är har jag kvar papperna jag begärde efter andra gången då jag tänkte anmäla dem till ARN men insåg att det inte hade varit någon mening då de inte kan säga vem som förstört moderkortet. Nu när moderkortet visat sig inte vara trasigt och det står svart på vitt med underskrift från dem att moderkortet är trasigt och att det var mitt fel är det en helt annan sak. Nu ska jag anmäla dem. Otroligt att detta företag fortfarande finns. Jag har efter mitt besök där sett fler och fler negativa omdömen om dem – både från anställda och kunder.

/ Okänd

2016-01-27

Dålig service, dålig kommunikation, otrevligt bemötande Lämnade in surfplatta som fungerade endast när den var på laddning och strulade när den körde på batteri. Efter ett par månader när Repair 24 försökt med olika åtgärder för att reparera den (dock utan resultat) hämtade jag surfplattan. Den var helt ur funktion. Personalen anklagade mig att det var jag som förstört den när jag hade den hemma mellan reparationstillfällena. Fick mina pengar tillbaka när jag hotade med att ringa polisen. Jag kontaktade Konsumentrådgivare som rådde mig att mejla Repair 24 och be om ersättning för att surfplattan var i sämre skick än när den lämnades in. Fått aldrig svar från Repair 24. Beklagligt. Tog surfplattan till en annan reparatör som fixat den utan problem.

/ Anna pyrih

2013-11-06

Otroligt smidigt och det ser riktigt bra ut. Det är viktigast för mig!

/ Daniel o

2013-01-25

Fick bytt on/off-knapp på min 4s idag, trevligt bemötande och allt verkar funka fint!

/ Calle

2012-11-25

Supernöjd! Snabbt, billigt och bra! Klockrent, detta kommer jag sprida!

/ Erik andersson

Lagat hos Repair24?

Lämna omdöme (du kan dölja ditt efternamn)

LÄMNA OMDÖME